Bike Republic är Åres nya cykelbutik och verkstad, belägen mitt i byn

Vi säljer allt från cyklar, komponenter, kläder, skydd och tillbehör. Vi har stort fokus på verkstad och har specialiserat oss på dämparservice där vi erbjuder fullständig service av din gaffel och dämpare.

Vi har valt att jobba med märken som vi själva använder och kan gå i god för. Vi har märken som vi är ensamma med att erbjuda i Sverige. Vi säljer cyklar från Cannondale, Rocky Mountain och Transition, så oavsett vad du cyklar för disciplin kan vi erbjuda en cykel som passar.

Om oss - Bike Republic
Bike Republic startades eftersom vi kände att det behövdes ett komplement till det utbud som fanns i Åre samt att vi tyckte att Sveriges främsta cykeldestination behövde en riktig cykelverkstad.
Om oss - Bike Republic

Vår fullutrustade verkstad kan hjälpa dig med alla möjliga problem och ser till att din cykel alltid är i toppskick. Vi kan dessutom, som enda verkstad i Åre, erbjuda fullständig dämparservice. Vårt mål är att Bike Republic skall vara mer än en cykelbutik. Vi vill vara den självklara umgängesplatsen för cyklister i Åre.

Vi som jobbar här är riktiga cykelnördar och pratar gärna cykel dagarna i ända. Kom förbi och prata cykel, dela dina äventyr och umgås med andra likasinnade. Cykling är kul och roligast när den får delas.